Curcan la tava, cu ciuperci umplute.

Postat de dicarmencitta1957 in Curcan
15 Apr 2010 | 8898 vizualizari
Curcan la tava, cu ciuperci umplute.

By dicarmencitta1957 Este o mancare preferata de toata familia.Rapid,usor si foarte gustos.

Ingrediente

  • 9 medalioane de curcan.
  • 20 de ciuperci champignion.
  • 1 salata verde mare.
  • 1 salata verde chinezeasca cu foi lungi.
  • 1 ardei gras rosu.
  • 1 ceapa rosie.
  • 4 sau 5 linguri de ulei extravirgin.
  • 100 ml vin alb.
  • sare,
  • piper roz proaspat macinat,
  • legume bio(de la magazin bio),
  • tarhon uscat,
  • rozmarin uscat,
  • boia de ardei dulce.

Mod de preparare

Spalam si curatam medalioanele de curcan,le punem intr-o tava yena,asezonam cu boia de ardei dulce legume bio,care sunt fara sare,piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon,un praf de rozmarin,si la urma adaugam 100 ml vin alb si punem capacul la yena bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute.

Fiecare isi pune sare cand serveste,eu nu pun sare deoarece acele legume uscate sunt foarte bune si dau un gust deosebit curcanului.

Separat curatam ciupercile si din: picioruse, ardei gras, ceapa rosie pe care le tocam si le vom cali doar foarte putin, vom umple palariile de ciuperci champignion.Pe deasupra vom pune feliute de cascaval,care la cuptor se vor topi.Ciupercile vor sta la cuptor 50 sau 60 de minute.Mentionez ca la tava de ciuperci nu se pune niciun strop de apa,ciupercile au destula apa in ele.

Vom trece la prepararea salatei.Dupa ce am spalat salata verde romaneasca si cea chinezeasca,le vom taia in forma dorita si vom pune si ardei gras rosu si ceapa rosie.Pe salata vom pune ulei de masline extravirgin si otet balsamic.Cand vom pune pe farfurie,medalioanele de curcan le vom pune pe frunze de salata chinzeasca,iar ciupercile pe salata verde romaneasca.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la tava, cu ciuperci umplute." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de curcan în crustă de muștar

Postat de panacris

Pulpe de curcan în crustă de muștar

Într-un mojar se pune muștarul, uleiul de măsline, usturoiul curățat, sarea aromată și boiaua, se amestecă energic până ce se omogenizează toate ingredientele.  Pulpele...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan la cuptor

Postat de timea

Pulpa de curcan la cuptor

Amestecam intr-un bol uleiul de masline cu condimentele mentionate in prima parte. Ungem cu acest ulei aromat pulpa de pe care eu am luat mai intai pielea si am crestat carnea pe langa os de o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2010, 20:06
la 15.04.2010, 22:08
elegant preparat , elegant prezentat
la 15.04.2010, 23:09
Multumesc si voi aveti preparate foarte frumoase si foarte deosebite.foarte frumos prezentate.
la 15.04.2010, 23:13
la asa familie mare,asa desfat
la 16.04.2010, 09:55
Excelent arata felicitari si are niste ingrediente curcan, ciuperci , cascval, vin ....minunat trebuie sa fie.

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking