Ingrediente
- medalion de curcan
- sare
- piper proaspat macinat
- ulei de masline
- unt
- vin rosu
- branza de vaci
- oregano
- patrunjel
- ceapa sau praz
- iaurt sau smantana
- boia de ardei iute
- morcovi
- usturoi
Mod de preparare
Condimentam feliile de medallion de curcan cu sare , piper, si boia de ardei iute dupa care le prajim intr-o tigaie cu usturoi,unt,ulei de masline si vin.
Ciuperci umplute cu crema de branza
Pentru crema de branza avem nevoie de : branza de vaci, praz sau ceapa, sare, piper proaspat macinat, patrunjel tocat, iaurt sau smantana. Introducem totul intr-un vas si amestecam bine pana se formeaza o crema.
Ciupercile le decojim inlaturam piciorusele si le punem in cuptor cu fata in jos circa 8-10 minute dupa care le scoatem , le intoarcem, le umplem cu crema de branza si le mai lasam la cuptor cam 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|