Melci cu branza

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
11 Feb 2011 | 6447 vizualizari
Melci cu branza

Deliciosi pentru micul dejun, sau ca si gustare in timpul zilei.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foetaj
  • 300g branza dulce
  • 100g branza feta
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 50g cascaval ras
  •  Pentru ornat  
  • 1 ou
  • Seminte de susan

Mod de preparare

Spalam mararul, ceapa si ardeiul si le tocam marunt. Intr-un bol, amestecam branzeturile, adaugam verdeata, ceapa si ardeiul si omogenizam. Separat, pregatim un ou batut bine, pentru uns melcisorii.

Intindem foaia de aluat, repartizam branza, pe toata suprafata lasand o margine de 2-3cm ne-acoperita, pe care o ungem cu ou batut. Rulam foaia, strans inspre marginea cu ou, care are rolul de a lipi rulada. Cu un cutit bne ascutit, taiem felii de aprox 2cm grosime, pe care le asezam culcate, intr-o tava tapetata cu gartie de copt. Cu o pensula, ungem fiecare melc cu ou batut si preseram deasupra, seminte de susan.

Punem tava in cuptorul dinainte incalzit, la foc mare, pentru 20-25’. Se pot servi calzi sau reci, simpli sau cu un pahar de lapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Pentru inceput se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Pipetul de pui se spala bine, se sterge cu prosoape de hartie apoi se taie in bucatele mici. Ciupercile se curata, se...

Citeste continuarea

Cinnabons rolls cu cirese si glazura cu scortisoara

Postat de Oana

Cinnabons rolls cu cirese si glazura cu scortisoara

puneti in vasul de la robot laptele cald, untul moale, ouale, coaja de lamaie, esenta de rom, zaharul, faina si la sfarsit drojdia uscata mixati lejer pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2011, 13:41
primaaaaaa si pap vreo 2... nu???
la 11.02.2011, 13:44
foi de placinta sau aluat de foietaj????
la 11.02.2011, 13:50
kamy multumesc am modificat
la 11.02.2011, 13:51
Oooooo daaa...asa daaa Lia
la 11.02.2011, 14:11
.....Ce fumosi melcisoriiiii

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking