Mere umplute cu carne de vitel

Postat de miha in Vita
17 Apr 2010 | 3932 vizualizari
Mere umplute cu carne de vitel

Ingrediente

  • 2 mere
  • 200 g pulpa de vitel
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • cascaval pt presarat deasupra

Mod de preparare

Carnea se toaca marunt.

Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza, apoi se calesc putin in cateva linguri de ulei de masline. Se adauga carnea si vinul si se fierbe la foc mic pana scade toata zeama. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si putina boia de ardei si rozmarin.

Merelor li se taie cate un capacel, apoi cu ajutorul unei lingurite se indeparteaza semintele si o parte din miez. Se stropesc cu zeama de lamaie, apoi se umplu cu carnea usor racita. Se presara cu cascaval ras si se pun capacelele.

Se aseaza intr-o tava, apoi se dau la cuptor la foc mediu spre mare pentru 15-20 de minute.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (74)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muschi de vita la cuptor

Postat de sufletista

Muschi de vita la cuptor

Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperim cu folie si dam la frigider 1 ora. Intre timp curatam ceapa, morcovul, usturoiul, ardeiul...

Citeste continuarea

Friptura de vacuta cu cartofi gratinati

Postat de mihaelar63

Friptura de vacuta cu cartofi gratinati

Carnea de vacuta se lasa bucata intreaga, se sareaza si se pipereaza. Prajiti carnea pe toate partile cate 5 minute in putin unt amestecat cu ulei. Cartofii se coc la cuptor, se curata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2010, 00:24
woow, ce combinatie, super bn arata
la 17.04.2010, 00:26
oau ce ai facut aici de aia taceai tu,pregateai masa
la 17.04.2010, 00:27
mda, pai s-a gandit k noua n-i se face foame de atata salivat pe aici
la 17.04.2010, 00:27
Aduc imediat si desertul.
la 17.04.2010, 00:28
asa, asa k fara desert nu merge, sa fie masa completa

Vezi toate comentariile (74)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking