Meurav of(amestec de pui )

Postat de aziz in Pui
21 Noi 2010 | 5707 vizualizari
Meurav of(amestec de pui )

este excelenta cind este preparata din ingredientele foarte proaspete...eu scriu cantitatile pe care eu le-am pus ,dumneavoastra puteti modifica cantitatile in functie de cite persoane vor fi la masa.

Ingrediente

  • citeva aripioare de pui(4 am pus eu)
  • 5 pipote
  • 5 ficatei
  • 5 inimioare
  • un piept de pui
  • 2 cepe medii
  • 2 catei usturoi
  • sare piper
  • turmeric
  • o lingura supa instant

Mod de preparare

se taie si prajeste ceapa atit cit sa devina ca sticla;se taie cubulete marunte pieptul, pipotele,inimioarele se pun peste ceapa impreuna cu aripioarele.se potriveste de sare piper se adauga turmericul supa instant si usturoiul taiat in patru. ficatelul se va pune la sfirsit.se lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda cu ceapa si condimentele avind grija sa mestecam sa nu se arda ceapa,apoi se adauga 2 cani de apa si se lasa la fiert cam 25 minute cind apa scade nu de tot mai exact cind va avea consistenta unui sos se adauga si ficatelul taiat marunt.din acest moment se mai lasa cam 5-7 minute .se presara patrunjel verde si pofta buna.se poate servi impreuna cu piure de cartofi sau orez dupa preferinta.pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Meurav of(amestec de pui )" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gyros cu pui si sos tzatziki

Postat de AlexTeacher

Gyros cu pui si sos tzatziki

Incepe cu lipia . Dizolva drojdia uscata in apa calduta. Pentru inceput incorporeaza 140 g de faina. Amesteca-le bine si lasa amestecul sa se odihneasca 30 minute. Adauga apoi uleiul de...

Citeste continuarea

Orez brun cu ghebe si piept de pui

Postat de simona72

Orez brun cu ghebe si piept de pui

Se spala orezul in mai multe ape, se acopera cu apa calduta si se lasa pana ne pregatim celelalte ingrediente. Se pune uleiul de masline si untul intr-o craticioara. Ceapa rosie se toaca marunt si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2010, 20:08
la 21.11.2010, 20:11
la 21.11.2010, 20:49
ma omori cu denumirile tale
la 21.11.2010, 21:12
Ai niste retete...jos palaria
la 21.11.2010, 21:31
mi-ai dat tema de casa , trebuie sa vad la ce se foloseste turmericul , sa incerc si eu in preparate

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking