Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină

Postat de anomisana in Mancare copii
14 Ian 2012 | 7563 vizualizari
Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină

Unul dintre primele mic dejunuri în casă nouă.

Ingrediente

  • 150-200 gr de caşcaval (cam 2 felii)
  • 5 ouă
  • o bucată de ţelină
  • 2 morcovi
  • 2 mere tari
  • 1 lămâie
  • 2 linguri de maioneză (sau mai bine 2 linguri de smântână)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faină
  • pesmet

Mod de preparare

Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. 

Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget, se dă fiecare bucată prin făină, apoi prin ou bătut şi iar prin făină, de data asta amestecată cu pesmet fin, după care se prăjeşte în ulei bine încins.

Din trei ouă bătute bine, am făcut omletă în formele de stea din silicon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Trandafirasi cu mere

Postat de gospodariu

Trandafirasi cu mere

Pentru inceput vom decongela aluatul de foietaj cu circa 1 ora inainte de preparare. Apoi ne vom ocupa de mere:le spalam bine, le taiem in jumatate, le scoatem cotorul si le taiem in felii foarte...

Citeste continuarea

Fusilli cu muschi file si mozzarella, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue

Fusilli cu muschi file si mozzarella, la cuptor

Se pun apa si sarea la foc si, cand dau in clocote, se adauga pastele. Se fierb "al dente", apoi se clatesc cu apa rece. Ceapa se curata, se spala, se toaca si se prajeste in ulei cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2012, 17:33
Gustos si satios Sa fie intr-un ceas bun, mutarea-n casa noua!
la 14.01.2012, 19:27
Mulţumesc Ina pentru urare.
la 14.01.2012, 19:30
casa noua! ce frumos
ce fain e mic dejunul
la 14.01.2012, 19:32
sa fie intr-un ceas bun fain micul dejun
la 14.01.2012, 19:34
un mic dejun apetisant si clipe de tihna si bucurie chiar le meritati
sa fie cu noroc

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking