Trandafiri aperitiv
Postat de panacris
Cele 2 feluri de ceapă se curăță, se spală și se toacă mărunt, apoi se înăbușesc în puțin ulei, acoperite la foc mic cca. 5 minute. Între timp ciupercile spălate,...
Citeste continuareaBun găsit! Astăzi vă prezint o variantă "grăbită" pentru micul dejun sau desert! Se face aproape singur, (îl pot pregăti și copiii sau cei mai puțin experimentați în bucătărie), nu necesită gătire iar combinațiile sunt nenumărate și la fel de apreciate și gustoase!
Ingrediente
Mod de preparareÎn două cupe / pahare individuale alternăm ingredientele de mai sus. Începem cu mierea, câte o linguriță în fiecare pahar. Continuăm cu cerealele (le puteți pune simple sau amestecate), iaurturile ușor desfăcute cu lingurița pentru a fi mai fluide (câte un pahar la fiecare porție) și fructele (spălate, uscate și curățate de codițe / pielițe). Ornăm cu frunze de melisă sau mentă. Servim imediat (dacă nu mai este răbdare) sau după 10-15 minute de stat la frigider. Spor și poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|
Postat de panacris
Cele 2 feluri de ceapă se curăță, se spală și se toacă mărunt, apoi se înăbușesc în puțin ulei, acoperite la foc mic cca. 5 minute. Între timp ciupercile spălate,...
Citeste continuareaPostat de RuxyRux
1. Intr-o tigaie am pus untul, apoi l-am topit la foc mic, am adaugat imediat fulgii de ovaz si i-am amestecat bine cu grija sa nu se arda si dupa un minut am adaugat si laptele( un pahar plin,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|