Ingrediente
- 2 linguri miere de păpădie;
- 2 linguri cu cereale cu miere;
- 2 linguri cu cereale de cacao;
- 2 iaurturi grecești (10% grasime, 125 gr/buc.);
- pentru decor:
- câteva mure sau 1/2 piersică curățată de pieliță și tăiată în bucățele;
- frunze de melisă / mentă.
Mod de preparare
În două cupe / pahare individuale alternăm ingredientele de mai sus.
Începem cu mierea, câte o linguriță în fiecare pahar. Continuăm cu cerealele (le puteți pune simple sau amestecate), iaurturile ușor desfăcute cu lingurița pentru a fi mai fluide (câte un pahar la fiecare porție) și fructele (spălate, uscate și curățate de codițe / pielițe). Ornăm cu frunze de melisă sau mentă.
Servim imediat (dacă nu mai este răbdare) sau după 10-15 minute de stat la frigider.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|