Mici deliciosi

Postat de gatiticuspor in Mancaruri cu carne
6 Noi 2012 | 5751 vizualizari
Mici deliciosi

De fiecare data cand fac mici (nu foarte des ca trebuie sa aduc condimente din Romania) imi aduc aminte de vremea cand eram mici si mergeam cu parinti la cumparaturi pentru scoala, era traditia noastra sa ne oprim sa mancam cativa mici cu mustar...si atunci aveam voie sa gustam din berea lui tata. Ce vremuri!!!

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de vita
  • 500 g carne tocata de oaie
  • 750 g carne tocata de porc
  • 1,5 pachet de contimente de mici
  • un varf lingurita bicarbonat
  • 3-4 linguri de apa

Mod de preparare

  Puneti toata carnea tocata intr-un castron incapator, adaugati condimentele apa si bicarbonatul apoi amestecati totul bine pana ce obtineti o compozitie omogena.Puneti la frigider pentru cel putin 2 ore.

  Scoateti carnea din frigider luati cate o lingura din compozitie si formati micii intre palmele umede.

  Lasati micii formati sa revina la temperatura camerei (ideal este sa ii formati inninte sa dati foc la gratar asa ca au timp sa se "odihneasca" pana ce jarul este gata). Puneti pe gratar si itoarcetii din cand in cand sa nu se arda si sa se gateasca uniform pe toate partile. Cand sunt gata serviti calzi cu mustar si o chifla.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mici deliciosi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi deliciosi

Postat de housy

Cartofi deliciosi

- cartofii se spala bine, dar nu se curata - se taie cubulete in 2 sau in 3 - se pun la calin intr-o oala cu capac, in putin ulei de masline - peste ei se presara sare, piper, marar -...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2012, 18:22
la 06.11.2012, 18:27
ce poftaaaa....nu am papat de muuult timp...super
la 06.11.2012, 18:52
papat des
la 06.11.2012, 18:54
ce buni sunt!
la 06.11.2012, 18:57
Papa bun!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking