Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa

Postat de danakarin in Oaie
27 Apr 2013 | 4641 vizualizari
Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa

Am folosit tehnica de gatit la temperatura joasa pe care v-am prezentat-o la pui la cuptor, la mielul umplut. A fost foarte bun.

Ingrediente

  • O pulpa de miel
  • coaste de miel
  • 3 chifle albe
  • 2 oua
  • o legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi sau usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 morcovi
  • ceapa verde

Mod de preparare

Am spalat  pulpa de miel si am pus carnea peste noapte intr-o saramura ( 60 de g de sare la 1 litru de apa) A doua zi am sters carnea bine, am indepartat pielea si la pulpa si de la coaste ca un fel de buzunar. Am pus la inmuiat chiflele, le-am stors, le-am amestecat cu ouale, patrunjel tocat, sare, piper, usturoi tocat. Umplutura aceasta, care e destul de lichida, intre carne si piele, am cusut buzunarele, puteti de altfel sa prindeti si cu scobitori,  in asa fel incat umplutura sa nu curga afara. in partea de muschi am impanat carnea cu felii de usturoi. Am plasat friptura intr-o tava, langa am pus felii de morcovi si ceapa verde, am uns suprafata cu ulei si cu rozmarin uscat. Am lasat toul in cuptor, la temperatura joasa, cam 3 ore. Am scos-o si am lasat sa se odihneasca 15 minute. Apoi am prajit friptura jumatate de ora temperatura maxima ca sa se rumeneasca frumos. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Drob de miel in foi de placinta

Postat de MotanLaOale

Drob de miel in foi de placinta

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere. Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de...

Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de AlexTeacher

Friptura de miel la cuptor

Pulpa dezosata se curata bine de grasimea in exces si se pune intr-o tava mai adanca. Intr-un tocator sau robot de bucatarie se pun ceapa si usturoiul verzi tocate, frunzele de rozmarin si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2013, 09:46
la 27.04.2013, 10:07
la 27.04.2013, 10:28
la 27.04.2013, 12:29
Tabita, Maria, vladimir , multzumesc!
la 27.04.2013, 12:54

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking