Piept de miel umplut cu ficat si kaizer afumat

Postat de mamaieelena in Oaie
9 Iul 2012 | 3885 vizualizari
Piept de miel umplut cu ficat si kaizer afumat

Ingrediente

  • 6 foi de placinta
  • o bucata de piept de miel (800g)
  • 150 g ficat de porc proaspat
  • 50 g kaizer afumat
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc uscat
  • 50 g cascaval ras
  • 3-4 linguri cu ulei

Mod de preparare

Pieptul de miel spalat si sters cu hartie de bucatarie se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si se da cu piper, cimbru si busuioc. Ficatul se taie fasii subtiri la fel si kaizerul. Se condimenteaza. Ceapa se curata si se taie rondele subtiri si se pune peste ficat. Oul se bate cu furculita intr-un castron si se adauga compozitiei de ficat. Foile de placinta se intind pe masa de lucru si se ung cu ulei intre ele dar nu mult si pe ultima se pune pieptul peste care se adauga compozitia de ficat si se ruleaza. Se pune intr-o tava de cozonac, se da cu ulei deasupra  si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru o ora si jumatate, dar pe desupra tavii se pune folie de aluminiu. Se poate pune peste foile de placinta care s-au rumenit cascaval ras.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de miel umplut cu ficat si kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Drob de miel in aluat

Postat de katty

Drob de miel in aluat

Spalam bine organele, le taiem in bucati mai mici si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu sare. Le scoatem intr-un vas si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem in bucati mai mici si...

Citeste continuarea

Rulada de miel cu hribi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de CulinaryRainbow

Rulada de miel cu hribi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Pentru că am folosit o bucată dintr-o coastă de miel, am început prin a dezosa. Am condimentat-o, apoi am uns-o bine cu tahini. Am rulat-o, după care am pus-o în caserola pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2012, 21:31
ce super arata
la 09.07.2012, 21:35
multumesc dia
la 09.07.2012, 23:12
Super
la 10.07.2012, 08:24
la 10.07.2012, 08:48
rocsi multumesc

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking