Ingrediente
- 1 ceapa verde
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- cateva buchetele de broccoli
- 1/4 de varza mica(daca aveti puneti rosie)
- fasole verde(la ochi)
- mazare 2 pumni
- 1 tulpina de telina
- cateva buchetele de conopida
- fasole grasa din conserva
- 10-12 rosii cherry
- 150-200 gr pasta scurta
- sare,ulei de masline
Mod de preparare
Curatam legumele,le spalam si le taiem(cubulete potrivite,fasolea o rupem,rosiile le taiem in 4,varza fideluta).
Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la innabusit,cand se inmoaie bine si incepe sa se rumeneasca punem restul de legume in afara de fasolea grasa si acoperim cu apa de 3-4 degete.
Lasam sa fiarba la foc mic timp de 45-50 de minute,intre timp controlam pt ca pot fi fierte mai devreme.
Cand sunt aproape fierte spalam fasolea grasa si o punem in oala,potrivim de sare si mai lasam 5 minute,apoi punem pasta si o lasam sa fiarba timpul necesar(cel scris pe punga).
Servim cu putin ulei de masline pus deasupra in fiecare farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|