Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte

Postat de laylalala in Aperitive / Garnituri
10 Ian 2011 | 5730 vizualizari
Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 225 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc
  • ½ lingurita busuioc maruntit
  • 125 ml smantana
  • 1 ou      
  • Pentru umplutura
  • crema de branza
  • rosii cherry coapte (se iau rosii cherry, se stropesc cu ulei de masline si se dau la copt 30-45 minute la 200˚C)

Mod de preparare

1. Incinge cuptorul la 180˚C.

2. Pentru aluat, amesteca intr-un vas faina cu praful de copt si un praf de sare. Adauga untul taiat cubulete si amesteca pana obti un aluat sfaramicios. Incorporeaza uleiul de masline si busuiocul urmate de smantana si ou. Aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt, cu o lingurita, mingiute de aluat apoi da-le la copt pana cand au crescut putin si s-au rumenit.

3. Dupa ce painicile s-au racit, li se taie un capacel si se umplu cu crema de branza si rosii cherry coapte apoi se acopera.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza

Postat de merisor67

Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza

Curatam, spalam si taiem cartofii cuburi ca pentru piure. Ii punem la fiert cu sare, in apa cat sa fie acoperiti. Indepartam spuma pe parcursul fierberii si ii lasam pe foc pana incep sa se...

Citeste continuarea

Aperitiv merdenele din foi de placinta

Postat de MotanLaOale

Aperitiv merdenele din foi de placinta

Foile de placinta se lasa la dezghetat. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu smantana, 3 galbenusuri si zaharul vanilat. Se ia o foaie de placinta, se unge din loc in loc, cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2011, 08:11
O idee perfecta! La Favo cu ea!
la 10.01.2011, 08:32
bun bun
la 10.01.2011, 12:12
BUN...
la 10.01.2011, 13:21
frumoase

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking