Ingrediente
- Blat:
- 1/4 cubulet drojdie
- 1 praf sare
- 1 praf zahar
- 200 g faina
- 125 ml apa calduta
- 40 ml ulei
- Umplutura:
- 1 conserva ton (185 g)
- 250 g rosii sau bulion
- masline negre fara samburi
- 2 lg ulei
- cascaval
Mod de preparare
Blat: Se dizolva drojdia cu zahar, in 125 ml apa calda. Se adauga sare, faina si ulei. Se framanta 10 minute si se lasa la crescut 1 ora.
Umplutura: Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi (eu am folosit bulion)
Se fac 4 mini-pizza, se ung cu bulion sau se pun rosii, ton, masline, cascaval pe fiecare si se stropesc cu putin ulei. Se mai lasa la crescut 10-15 minute. Se tin 25 minute, in cuptorul preincalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini- pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|