Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj

Postat de madi_marin in Aperitive / Garnituri
14 Iul 2010 | 5713 vizualizari
Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj

Eu am facut si mai demult genul asta de pizza si de curand mi-am amintit si mi-am propus sa fac din nou.

Ingrediente

  • 1 foaie de aluat de foitaj
  • 1 conserva ton bucati in ulei
  • 1 ou
  • 150 g cascaval (rotund)
  • felii de rosii
  • ardei gras

Mod de preparare

Aluatul se lasa sa se dezghete, apoi se taie cu un pahar 10 discuri.Din cascaval se taie 5 rondele subtiri, iar restul se rade fin.

Se pune o rondea de aluat, apoi una de cascaval si inca una de aluat. Se lipesc bine marginile aluatului ca sa se lipeasca cele doua discuri si cu cascavalul inauntru. Se ung cu ou. Se ataseaya celor 5 discuri duble obtinute cate o margine mai subtire din resturile de aluat. In mijlocul fiecareia se pune peste din conserva scurs de ulei, se pun felii de rosii sau cubulete de ardei, apoi se presara cu cascavalul ras pastrat. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.

Se servesc ca atare sau cu ketchup .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piure de cartofi cu ceapa caramelizata si parmezan

Postat de merisor67

Piure de cartofi cu ceapa caramelizata si parmezan

Curatam cartofii, ii spalam bine si ii tocam in cuburi, apoi ii punem la fiert in apa clocotita cu sare. Topim untul, adaugam si o lingurita de ulei de masline si calim ceapa rosie tocata fin....

Citeste continuarea

Aperitiv drob de pui

Postat de comanligia

Aperitiv drob de pui

Mai intai am curatat prazul si ceapa si le-am spalat bine. Ficatul l-am prajit fara sare, ca sa nu se intareasca. Am tocat ceapa si prazul marunt si le-am calit in cratita cu uleiul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2010, 19:59
Frumos arata!
la 14.07.2010, 20:24
Pai inseamna ca mai prind si eu o portie nu?
la 14.07.2010, 20:33
bun! bun!
la 14.07.2010, 20:46
si eu vreau sa gust
la 14.07.2010, 21:41
imi lasa gura apa.........salvat reteta si 5 furci...................

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking