Mini-budinci imbracate in prosciutto

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
26 Dec 2013 | 2699 vizualizari
Mini-budinci imbracate in prosciutto

Ingrediente

  • 4 felii prosciuto
  • 200 g paste(eu am folosit fusilli)
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou
  • o mana porumb din conserva
  • unpraf de sare
  • piper proaspat macinat
  • unt pentru uns formele

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet dupa care le lasam sa se racoreasca si apoi le amestecam cu boabele de porumb si  cu 100 g cascaval ras.
Batem bine oul si il incorporam in compozitia de mai sus.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Ungem cu unt formele si captusim fiecare forma in parte cu cate 2 bucati prosciutto.
Impartim compozitia de mai sus in 2 parti si turnam in cele 2 forme.

Deasupra presaram restul de cascaval.
Dam la cuptor,dupa ce l-am preincalzit,la 180 grade si tinem pana cand cascavalul se topeste iar budincile sunt frumos rumenite.
Se serveste atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-budinci imbracate in prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec aperitiv a la Motan

Postat de MotanLaOale

Chec aperitiv a la Motan

Prima oara se taie marunt toate ingredientele. 200 g de cascaval se rade si 200 g se taie cubulete. Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul. Se adauga smantana, laptele si uleiul si se...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta sarata Yupiiii

Postat de reisnaor_2006

Aperitiv tarta sarata Yupiiii

       Mai intai, preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron, punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2013, 10:52
Ce bunatate
la 26.12.2013, 10:53
multumesc Geanina!
la 26.12.2013, 11:06
Ce bunatate de budinci ai facut!
la 26.12.2013, 11:08
OOO Ce bunatate ne-ai adus!!
la 26.12.2013, 11:17
Ce bunatati ai pregatit tu Medisorule!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking