Mini-papanasi dietetici

Postat de Kadia80 in Prajituri
26 Apr 2012 | 10024 vizualizari
Mini-papanasi dietetici

Nu sunt nici fierti, nici prajiti ci la cuptor si se simt aproape imponderabili. Noi am calculat si pe bucata ies cam 50-60 kcal, deci cat un biscuite, dar sunt mult mai buni!

Ingrediente

  • 200g de urda (dar poate fi folosita orice fel de branza cremoasa, gen branza cu smantata Fagaras, iaurt mai gros, cas nesarat)
  • 1 ou
  • o lingura cu varf de faina (doar cat sa lege compozitia, daca se pune prea multa faina nu mai ies asa de buni)
  • o lingurita de zeama de lamaie
  • 4-5g de praf de copt
  • 1 lingurita cu zahar (sau 2 pliculete cu zahar vanilat)

Mod de preparare

Se unge o tava de muffins cu unt si se pune la incalzit cuptorul. Se face o pasta pasta care trebuie sa fie putin fluida, adica ceva mai tare decat iaurtul. Nu trebuie sa curga din castron ca laptele, ci trebuie luata cu lingura. Se pune cam cate o lingura de compozitie in formele tavii si se pune la cuptor la o temperatura cat mai joasa. Sunt gata cam in 15-20 de minute, cand devin galbene deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-papanasi dietetici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Amandine a la Gaby ( rețeta cu nr 900!)

Postat de panacris

Amandine a la Gaby ( rețeta cu nr 900!)

Pentru blat: Se caramelizează zahărul până ce se obține o culoare arămie, gen chilimbar, apoi se stinge cu apa rece, atenție la aburi ;) și se lasă la fiert la foc mic...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu ricotta si smochine

Postat de Oana

Desert prajitura cu ricotta si smochine

Stafidele se lasa la hidratat in apa fierbinte pentru 5 minute, se clatesc apoi cu apa, se scurg si se stropesc cu coniacul. Se lasa apoi la inmuiat pana se pregateste prajitura. Se incinge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2012, 09:52
la 27.04.2012, 10:10
la 27.04.2012, 10:25
la 27.04.2012, 12:38
foarte buni ies la cuptor
la 27.04.2012, 13:09
trebuie incercata reteta

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking