Ingrediente
- 4 oua
- 200 g ciocolata
- 4 linguri de lapte
- piscoturi
- un sirop de zahar cu esenta de rom sau suc de fructe
Mod de preparare
Topiti ciocolata pe baie de aburi impreuna cu laptele.Lasati sa se racoreasca.
Separati albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,galbenusurile se adauga in ciocolata topita,unul cate unul,amestecand bine.
Incorporati albusurile batute spuma,delicat,in compozitia de ciocolata si dati la frigider.
Pregatiti in acest timp inele de patiserie in care se vor aseza piscoturile inmuiate in sirop doar pe partea plata.
Punem spuma de ciocolata in interior si dam la frigider pentru 2 ore.
Sunt delicioaseee!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-sarlote cu spuma de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|