Morun prajit asortat

Postat de mihaelar63 in Peste
27 Iul 2014 | 7665 vizualizari
Morun prajit asortat

M-am trezit cu uratania asta in chiuveta :D . Noroc ca nu sunt eu responsabila cu curatatul pestilor . Urat mai este neamul acesta de sturioni , poti sa intarci copiii cu el :D. L-am preparat si in ou si in malai , sa-si aleaga fiecare dupa pofta . De gust toata lumea se arata multumita , uitand aspectul lui initial .

Ingrediente

  • 1 morun
  • sare
  • lemongrass
  • ghimbir
  • lamaie
  • oua
  • faina alba
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatati si spalati pestele . Taiati-l rondele .

Morunul se sareaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu praf de ghimbir si lemongrass uscat .

Jumatate din cantitate am dat fiecare bucata prin faian de malai si am prajit in baie de ulei fierbinte .

Ceialalta jumatate din rondelele de peste am dat prin faina alaba si ou batut cu sare , apoi am prajit in ulei .

Am servit pestele la picnic pe un platou decorat cu felii de lamaie, patrunjel  si ardei gras .

Alaturat am pus un sos cu iaurt si usturoi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun prajit asortat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou la cuptor cu legume

Postat de katty

Macrou la cuptor cu legume

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa julienne, morcovul rondele subtiri, ardeiul gras fasii, iar dovlecelul si vanata cuburi mai maricele. Usturoiul il tocam fin, iar rosiile le tocam...

Citeste continuarea

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Postat de katty

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2014, 22:41
buuun!
la 27.07.2014, 23:08
la 28.07.2014, 07:05
foarte bun e morunul
la 28.07.2014, 07:45
ce figura esti,Mihaela!
la 28.07.2014, 08:55
bun bun

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking