Mousse de ton pe crostini de paine de secara

Postat de GretaRachita in Aperitive / Garnituri
8 Ian 2014 | 5880 vizualizari
Mousse de ton pe crostini de paine de secara

Imi place diversitatea. Imi place sa am de unde sa aleg si sa am libertatea de a alege. Imi place s aincerc, sa schimb, sa gust, sa experimentez...de aceea iubesc tot ceea ce se poate numi finger food...iti ofera libertate de alegere, iti dau posibilitatea de a gusta si de a analiza. Din colectia mea de finger food astazi propun crostini de paine de secara cu mousse de ton

Ingrediente

  • 2 felii de paine integrala din secara
  • 100 g ton in conserva fara ulei
  • 100 g branza moale (de tipul celor ce
  • se intind pe paine- Almette, Philadelphia, etc) capperi sare

Mod de preparare

Amestecam bine tonul cu branza si putina sare. Taiem painea in patratele si ajutandune cu 2 lingurite formam bilute de mousse de ton pe care le asezam deasupra crostinilor. 

Pe fiecare biluta punem cate o boaba de cappero. ostini. 

Sunt simpli dar de un mare efect. Gustul de ton se imbina foarte bine cu branza proaspata si cu gustul de secara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ton pe crostini de paine de secara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta Godina

Postat de panacris

Tarta Godina

Din ouă, făină și lapte se prepară un sos béchamel ce se asezonează de sare și piper. În acest sos se adaugă ceapa, usturoiul și ardeiul kapia curățate și tocate...

Citeste continuarea

Cartofi Dauphinoise

Postat de Corina33

Cartofi Dauphinoise

Se curata cartofii si morcovii, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare 5-10 minute. Se scurg si se lasa la racit. Intre timp se curata ceapa si se taie julien, apoi se soteaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2014, 12:50

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking