Muffins sarate "LEFTOVERS"

Postat de dentistutza in Aperitive / Garnituri
26 Feb 2011 | 12649 vizualizari
Muffins sarate "LEFTOVERS"

Am experimentat cu cateva produse care se jeleau ,neglijate,pe rafturile frigiderului. A meritat efortul....

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 ml. Kefir -am avut din cel usor acidulat de la Milli
  • 4 linguri ulei masline sau unt topit
  • 6 linguri cu varf faina
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • 1/3 lingurita sare de mare
  • 1 lingurita oregano sau rozmarin
  • piper proaspat macinat-dupa plac
  • circa 100 gr. telemea rasa
  • 1 ceapa mica rasa
  • 100 gr. salam de sibiu taiat fasii ( sau sunca/muschiulet afumat/parizer)
  • rondele de masline-daca aveti

Mod de preparare

La mixer am batut ouale cu Kefir, ulei, sare si  am adaugat faina,praful de copt condimentele si ceapa rasa. Apoi am pus fasiile de salam Sibiu si telemeaua am amestecat cu o lingura si am impartit compozitia in formele de muffins usor unse cu ulei. Tava de muffins am pus-o la cuptor pe o alta tava in care am adaugat 2 degete de apa fiebinte. Se tin la cuptor cam 40 de minute la foc potrivit.

Se servesc neaparat calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins sarate "LEFTOVERS"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec aperitiv cu branza si sunca

Postat de gurita_ta2005

Chec aperitiv cu branza si sunca

Ouale se bat bine cu un praf de sare si de piper,se adauga faina amestecata cu praful de copt si uleiul. Se amesteca compozitia si se da deoparte. Sunca, ardeiul si branza se taie cubulete,...

Citeste continuarea

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Postat de merisor67

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Pentru aluatul de colțunași, cernem 3/4 din cantitatea de făină într-un vas și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: gălbenușurile, untul rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2011, 16:20
sunt prima pot sa ma servesc
la 26.02.2011, 16:25
Arata grozav!!!
la 26.02.2011, 16:45
la 26.02.2011, 16:52
interesanta povestioara cred ca sunt bune
la 26.02.2011, 17:07
vaii, ce bunatate SIBIIIU daca nu era salam de sibiu nu erau asa bune

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking