Muffins sarate "LEFTOVERS"

Postat de dentistutza in Aperitive / Garnituri
26 Feb 2011 | 12679 vizualizari
Muffins sarate "LEFTOVERS"

Am experimentat cu cateva produse care se jeleau ,neglijate,pe rafturile frigiderului. A meritat efortul....

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 ml. Kefir -am avut din cel usor acidulat de la Milli
  • 4 linguri ulei masline sau unt topit
  • 6 linguri cu varf faina
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • 1/3 lingurita sare de mare
  • 1 lingurita oregano sau rozmarin
  • piper proaspat macinat-dupa plac
  • circa 100 gr. telemea rasa
  • 1 ceapa mica rasa
  • 100 gr. salam de sibiu taiat fasii ( sau sunca/muschiulet afumat/parizer)
  • rondele de masline-daca aveti

Mod de preparare

La mixer am batut ouale cu Kefir, ulei, sare si  am adaugat faina,praful de copt condimentele si ceapa rasa. Apoi am pus fasiile de salam Sibiu si telemeaua am amestecat cu o lingura si am impartit compozitia in formele de muffins usor unse cu ulei. Tava de muffins am pus-o la cuptor pe o alta tava in care am adaugat 2 degete de apa fiebinte. Se tin la cuptor cam 40 de minute la foc potrivit.

Se servesc neaparat calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins sarate "LEFTOVERS"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv clatite cu porumb, rosii, avocado si crema de branza

Postat de panacris

Aperitiv clatite cu porumb, rosii, avocado si crema de branza

Ouăle se bat energic cu un praf de sare, adăugându-se concomitent, făina, laptele și apa minerală până ce se obține un aluat fluid, de consistența smântânei...

Citeste continuarea

Placinta melc cu branza si ceapa verde

Postat de mirela0911

Placinta melc cu branza si ceapa verde

Se poate prepara aluatul la mixer sau, daca nu aveti, se poate framanta cu mana. Un bolul mixerului se pune faina cernuta si se adauga sarea. Se incalzesc 150 ml apa si se amesteca cu 1 lgt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2011, 16:20
sunt prima pot sa ma servesc
la 26.02.2011, 16:25
Arata grozav!!!
la 26.02.2011, 16:45
la 26.02.2011, 16:52
interesanta povestioara cred ca sunt bune
la 26.02.2011, 17:07
vaii, ce bunatate SIBIIIU daca nu era salam de sibiu nu erau asa bune

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking