Muraturi asortate

Postat de bitza in Muraturi
20 Sep 2010 | 10738 vizualizari
Muraturi asortate

Ingrediente

  •  * cantitanile depind de cat vreti sa faceti
  • * castraveti
  • * varza alba/rosie
  • * conopida
  • * ardei capia rosu/verde
  • * morcovi
  • * ceapa alba/rosie
  • * marar
  • * frunze de telina/leustean
  • * boabe de mustar si de piper
  • * Saramura:
  • * 1 litru de apa
  • * 1 lingura cu varf de sare grunjoasa

Mod de preparare

1. Conopida desfacuta in buchetele se pune in apa cu sare si se lasa cateva ore.Restul legumelor se spala si se taie dupa preferinta:ardeii pe lungime,morcovii rondele,ceapa bucati,varza bucati.
Se aranjeaza legumele in borcane,printre ele se pun boabele de piper si mustar si verdeturile.

2. Saramura:la un litru de apa se pune o lingura cu varf de sare grunjoasa.Cantitatea depinde de cat de multe legume aveti.Apa si sarea se pun intr-o oala si se fierb 10 min,apoi se lasa putin la racit.Saramura se toarna calduta peste legume.Borcanele se inchid erimetic si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Muraturi taranesti

Postat de Pungasa_Rogue

Muraturi taranesti

Se spala toate legumele, morcovul si sfecla rosie spalandu-se dupa ce au fost curatate de coaja. La castraveti se indeparteaza capetele. Morcovul se taie in bucati mai mici, la fel si sfecla...

Citeste continuarea

Salata asortata cu mustar pentru iarna (reteta Motan)

Postat de MotanLaOale

Salata asortata cu mustar pentru iarna (reteta Motan)

Varza alba si rosie se curata si se taie fideluta. Se presara 2 linguri sare si se lasa la inmuiat cateva ore. Castravetii se spala si se taie rondele cu coaje.  Gogonelele se spala...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2010, 18:11
la 20.09.2010, 18:20
la 20.09.2010, 21:04
ce frumoase sunt...............
la 21.09.2010, 10:59
tare bune
la 21.09.2010, 17:53
Ce bun

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking