Musaca rumenita cu cascaval

Postat de epurasha2bb in Vita
25 Mai 2010 | 10200 vizualizari
Musaca rumenita cu cascaval

Ingrediente

  •  6 cartofi
  •  200 g de cascaval ras,
  • un ou,
  •  300 g carne tocata amestec porc cu vita,
  • 1 ceapa 
  • 4 graunti de usturoi,
  • 4 linguri de smantana
  • verdeata proaspata
  •  1 lingura de unt,
  • o lingura de pesmet,
  • sare, piper,
  •  1/2 ardei rosu capia,
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate,
  •  un pic de ulei,

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja in apa simpla.Apoi pasam cartofii fierti bine si curatati de coaja si ii amestecam cu unt, sare, piper si  1 lingura de smantana.

Apoi tocam marunt ceapa, morcovul,ardeiul si usturoiul si le calim in putin ulei, 2 linguri acolo. Apoi adaugam si carnea tocata si amestecam din cand in cand si apoi si pasta de tomate.Dam un praf de sare si piper si oprim focul fiindca se mai fac si in cuptor, ideea era sa mai scapam de zeama si sa capete un usor gust de caleala.

Pregatim vasul de yena uns cu unt bine de tot si apoi tapetat cu pesmet.

Punem primul strat de piure.Apoi amestecul de carne si legume .

Apoi punem iar piureul ramas.

Deasupra de tot turnam un ou batut amestecat cu cascavalul ras si smantana.

Presaram si putina verdeata deasupra spre sfarsit.

Bagam la cuptor vasul si lasam sa se rumenesca.

Cand s-a rumenit frumos scoatem si servim calda!este deosebit de gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca rumenita cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu fasole si carne tocata

Postat de Satisfyyourcravings

Placinta cu fasole si carne tocata

Carnea tocata se gateste la foc mare 15 minute, pana devine bruna si crocanta. Se toaca frunzele rozmarinului si se adauga, impreuna cu fasolea scursa de apa, peste carne. Se mai lasa 8...

Citeste continuarea

Jardineira cu carne de vita

Postat de cristeena20

Jardineira cu carne de  vita

- Carnea se taie cuburi potrivit de mari. - In cratita punem ceapa tocata marunt la calit in ulei de masline si apoi dupa 3 minute adaugam usturoiul pisat. Mai lasam sa se caleasca bine si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2010, 17:41
cat de bine arata..... imi pregatesc furculitele si vin....
la 25.05.2010, 17:59
mersi madi, te astept cu drag!
la 25.05.2010, 18:05
hmmmm ce gustos arata
la 25.05.2010, 18:10
salivez numai cand vad poza
la 25.05.2010, 18:22
multumesc Roxana si Ina!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking