Muschi de porc aromat in vasul de lut

Postat de epurasha2bb in Porc
22 Iun 2010 | 11439 vizualizari
Muschi de porc aromat in vasul de lut

ceva bun

Ingrediente

  • 500 g muschi de porc
  •  2 capatani de usturoi
  • 1 ceapa
  • frunza de dafin
  • ramurica de cimbru uscat
  • piper negru boabe
  • 1 canuta de vin rosu
  • carnati de casa taranesti(tradafiri)

Mod de preparare

Ei, asta mancare e asa de buna ca trebe incercata dragilor!
Nu-i greu de intocmit!poate ca va mirati ca vorbesc asa, dar odata ce am ticluit-o si am gustat-o mi-a luat-o limba razna! o nebunie!

Iaca si cum se face:

Taiem fara zgarcenie bucatoaie mari de muschi de porc, le asezam pe rotund in vasul de lut dinainte pregatit si anume scufundat in apa calduta o juma de ora.In mijlocul rozetei de felii de muschi asezam mandra ...o ceapa! intrega ca deh, rolul ei e sa stea de aroma acolo si tocmai de aceea o sa o impopotonam si cu o frunzulita de dafin si o ramurica de cimbrul iar de jur imprejurul ei punem de straja catei de usturoi cu tot cu hainute, adica necuratati decat de camasile albe de deasupra si spalati odata in apa.Mai aruncam cateva boabe de piper negru, turnam deasupra o canuta zdravana de vin rosu oltenesc,cateva linguri de ulei in care ati inabusit un pui si nelipsita sare!Asta-i toata treaba, restul se face de la sine acolo in cuptor unde se intampla minunea! Aromele incep a se plimba prin toata oala de lut, carnea se fragezeste si aromele o patrund!

Serviti cu carnati de casa prajiti trabuc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc aromat in vasul de lut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Postat de katty

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate....

Citeste continuarea

Cotlet de porc cu cartofi si morcovi la tava

Postat de mihaelar63

Cotlet de porc cu cartofi si morcovi la tava

 Cotletul de porc se inteapa pe lungime in doua-trei locuri cu ajutorul unui cutit bine ascutit . In aceste deschizaturi se indeasa bine , felii de morcovi , ceapa , ceapa verde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2010, 14:06
ce bine arata.... eu as fi pus-o ca poza principala pe ultima, arata demential.....
la 22.06.2010, 14:20
si eu zic ca madi ultima poza e foarte buna.....
la 22.06.2010, 14:44
oki doki, la cererea publicului...
la 22.06.2010, 14:46
...excelent....
la 22.06.2010, 14:56
e ceva bun

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking