Muschi de porc aromat in vasul de lut

Postat de epurasha2bb in Porc
22 Iun 2010 | 11396 vizualizari
Muschi de porc aromat in vasul de lut

ceva bun

Ingrediente

  • 500 g muschi de porc
  •  2 capatani de usturoi
  • 1 ceapa
  • frunza de dafin
  • ramurica de cimbru uscat
  • piper negru boabe
  • 1 canuta de vin rosu
  • carnati de casa taranesti(tradafiri)

Mod de preparare

Ei, asta mancare e asa de buna ca trebe incercata dragilor!
Nu-i greu de intocmit!poate ca va mirati ca vorbesc asa, dar odata ce am ticluit-o si am gustat-o mi-a luat-o limba razna! o nebunie!

Iaca si cum se face:

Taiem fara zgarcenie bucatoaie mari de muschi de porc, le asezam pe rotund in vasul de lut dinainte pregatit si anume scufundat in apa calduta o juma de ora.In mijlocul rozetei de felii de muschi asezam mandra ...o ceapa! intrega ca deh, rolul ei e sa stea de aroma acolo si tocmai de aceea o sa o impopotonam si cu o frunzulita de dafin si o ramurica de cimbrul iar de jur imprejurul ei punem de straja catei de usturoi cu tot cu hainute, adica necuratati decat de camasile albe de deasupra si spalati odata in apa.Mai aruncam cateva boabe de piper negru, turnam deasupra o canuta zdravana de vin rosu oltenesc,cateva linguri de ulei in care ati inabusit un pui si nelipsita sare!Asta-i toata treaba, restul se face de la sine acolo in cuptor unde se intampla minunea! Aromele incep a se plimba prin toata oala de lut, carnea se fragezeste si aromele o patrund!

Serviti cu carnati de casa prajiti trabuc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc aromat in vasul de lut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de purcel

Postat de oanapl

Friptura de purcel

Se spală bucata de carne apoi se taie în cubulețe potrivit de mari și se pune la fiert, în apă cât să o acopere, pentru 50-60 de minute. Separat, se toacă ceapa mărunt,...

Citeste continuarea

Varza cu carne de porc la tuci

Postat de Ksenya

Varza cu carne de porc la tuci

Intr-o oala   de tuci, punem uleiul   la incins, cand s-a incalzit suficient adaugam   carnea si o rumenim. Cand este gata o scoatem separat intr-un castron. Adaugam ceapa in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2010, 14:06
ce bine arata.... eu as fi pus-o ca poza principala pe ultima, arata demential.....
la 22.06.2010, 14:20
si eu zic ca madi ultima poza e foarte buna.....
la 22.06.2010, 14:44
oki doki, la cererea publicului...
la 22.06.2010, 14:46
...excelent....
la 22.06.2010, 14:56
e ceva bun

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking