Ingrediente
- 650g.muschi de orc,
- 200g.cascaval,
- 160g.ciuperci din conserva,
- 80g.sunca presata,
- 40g.faina,
- 200g.rosii,
- 200g.sos tartar,
- 80g/sos Mornaise,
- 60ml
- ulei,
- sare,
- piper;
Mod de preparare
1.Se portioneaza muschiul de porc,se bate usor cu batatorul de snitele,apoi se presara cu sare.
2.Se taie cascavalul in felii si ciupercile in fasii.
3.Se aseaza peste carnea batuta cate o felie de sunca, una de cascaval,se impacheteaza, se da prin faina si se prajeste in ulei incins.
4.Se pune peste muschiul prajit,asezat intr-o tava , sos Mornaise,ciuperci taiate,o felie de cascaval si se introduc in cuptor pentru gratinare.
5.Muschiul de porc astfel preparat se serveste cu sos tartar, pe pat de rosii ,diferite garnituri si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|