MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

Postat de Roda in Porc
11 Iul 2009 | 7565 vizualizari
MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

Preparatul se serveste cu doua feluri de sos:tartar si Mornaise.(din comert)

Ingrediente

  • 650g.muschi de orc,
  • 200g.cascaval,
  • 160g.ciuperci din conserva,
  • 80g.sunca presata,
  • 40g.faina,
  • 200g.rosii,
  • 200g.sos tartar,
  • 80g/sos Mornaise,
  • 60ml
  • ulei,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se portioneaza muschiul de porc,se bate usor cu batatorul de snitele,apoi se presara cu sare.

2.Se taie cascavalul in felii si ciupercile in fasii.

3.Se aseaza peste  carnea batuta cate o felie de sunca, una de cascaval,se impacheteaza, se da prin faina si se prajeste in ulei incins.

4.Se pune peste muschiul prajit,asezat intr-o tava , sos Mornaise,ciuperci taiate,o felie de cascaval si se introduc in cuptor pentru gratinare.

5.Muschiul de porc astfel preparat se serveste cu sos tartar, pe pat de rosii ,diferite garnituri si un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de rosii cu carne de porc

Postat de mirela0911

Tocana de rosii cu carne de porc

Se spala carnea si se taie in cubulete. Intr-o cratita se pune untul si uleiul sa se incinga. se pune carnea si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga sare si piper, se mai amesteca pana se albeste...

Citeste continuarea

Tochitura de porc cu mamaliguta

Postat de Bucataras

Tochitura de porc cu mamaliguta

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite.  Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine.  Rumeneste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2009, 08:45
Spuneti, dumneavoastra , cum faceti sosul tartar?
la 15.07.2009, 15:29
De obicei, folosesc sos tartar din comert, dar ,cand vreau sa-l prepar eu , ma folosesc de 2 retete vechi si anume, sos tartar clasic si sos tartar cu marar.
Sos tartar clasic:
mixezi 2 galbenuse de ou fierte tare cu 2 linguri mustar,se adauga 1 cana ulei de masline sau alt ulei de salata si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa.Se incorporeaza albusurile tocate foarte marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, sare, piper negru proaspat macinat,suc de lamaie,ciuperci tocate(optional),1-2 linguri capere tocate si 1 lingura ceapa tocata marunt..Este important ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
Sos tartar cu marar:
Se amesteca:1/2 cana maioneza cu 1 lingura ceapa tocata marunt,1-2 linguri capere, 2 linguri marar fin tocat,sucul de la 1/2 lamaie,2-3 lingurite sos Tabasco(din comert-optional),sare si piper negru.Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se acopera si se tin la rece, in frigider cel putin 1/2 de ora inainte de a fi servit sau folosit in preparate.
la 18.06.2021, 11:54

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking