Muschiulet de porc in sos balsamic

Postat de postavaru in Porc
15 Dec 2010 | 7635 vizualizari
Muschiulet de porc in sos balsamic

Azi am vrut sa fac peste si a iesit asta :)))

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 40 ml otet balsamic
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se spala muschiuletul si apoi se usuca cu un servet.

Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se unge bine cu cimbru, rozmarin si usturoi pisat.

Se lasa sa stea o ora la frigider.

Dupa ce s-a odihnit la rece se pune muschiuletul in tigaia in care am incins putin ulei de masline si se prajeste usor pe toate partile.

Adaugam apoi otetul balsamic si lasam sa fiarba 5 minute.

Se pune carnea intr-o tava si se toarna sosul peste. Se mai adauga un sfert de cana de apa si se da la cuptor, la foc mediu, 30 de minute.

La juatatea timpului se intorce pe partea cealalta.

Dupa ce s-a rumenit se portioneaza si se serveste cu sos si garnitura la alegere.

Noi am avut piure de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet de porc cu ceapa caramelizata

Postat de medioto59

Muschiulet de porc cu ceapa caramelizata

Spalam muschiuletul si apoi il taiem in felii groase de circa 2 cm, apoi condimentam dupa gust cu sare si piper fiecare bucata in parte. Intr-un bol facem urmatorul amestec: vinul,uleiul de...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc asiatic

Postat de ctlina

Muschiulet de porc asiatic

Pregatim marinada.  Într-un castron, se amestecă oțetul balsamic, uleiul de măsline, mierea, sosul de soia, usturoiul zdrobit, ghimbirul ras, sare și piper. Amestecati...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii

la 15.12.2010, 19:43
Cum ai reusit mey sa transformi pestele-n porc? Ca io as incerca invers...sa fac porcu' peste.
la 15.12.2010, 19:46
asa as vrea si eu Miha. Eu am vrut peste, dar mi-a venit sotul cu un muschiulet proaspat, iar restul se vede in poze
la 15.12.2010, 19:46
M-am grabitb sa fiu prima dar Miha mi-a luat-o inainte
Tii minte Miha povestea cu un calugar care avea un cocos numit"pasula" si bineinteles l-a gatit in post?
la 15.12.2010, 19:46
mama ce rumen si fain eeee
la 15.12.2010, 19:47
Mihaela mai este si pentru tine

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking