Muschiulet de porc cu legume la cuptor

Postat de ela in Porc
13 Oct 2010 | 10971 vizualizari
Muschiulet de porc cu legume la cuptor

delicios....

Ingrediente

  • 1vanata mai mica
  • 1morcov
  • 1rosie mai mare
  • 1ardei gras
  • 2fire ceapa verde
  • 50gr cascaval
  • 700gr muschiulet de porc
  • sare,piper
  • patrunjel
  • 3linguri sos de soia
  • usturoi
  • 2linguri otet balsamic

Mod de preparare

Se curata vanata si se taie rondele subtiri,se sareaza si se pune la scurs 30minute.

Muschiuletul se taie felii,dar nu pana la capat,se lasa feliile prinse intre ele.Se sareaza si se pipereaza.Morcovul se curata si se taie rondele.Rosia se taie si ea feliute.Ardeiul se curata se seminte si se taie si el felii mai mari.Ceapa verde se taie si ea rondele.Cascavalul se taie felii mai groase.Intr-un vas termorezistent se pune muschiuletul si in interiorul fiecarei felii punem usturoi,vinete,ardei,rosii,cascaval,morcovi.Restul legumelor ramase se pun in vas langa muschiulet.Se presara deasupra ceapa verde si patrunjelul tocat,apoi turnam ulei,otet balsamic,sos de soia si putina apa,mai saram si piperam dupa gust.

Dam la cuptor vreo 2 ore,la foc potrivit,pana se rumeneste frumos totul.Spre sfarsit taiem carnea felii pana la capat si rasfiram putin compozitia pt a se intrepatrunde totul si sa se fragezeasca si carnea.Se serveste cu salata si cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet marinat, sosuri si legume coapte

Postat de Lia1

Muschiulet marinat, sosuri si legume coapte

LEGUME COAPTE IN CUPTOR Speli legumele.  1. Pui la fiert sfecla si cartofii, in coaja. Cartofii daca nu sunt noi, mici si fragezi, cei de vreo 5-6cm ii scoti dupa vreo 20 minute,...

Citeste continuarea

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

Postat de Bucataras

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

Mai mereu cand pregatesti o friptura, iti mai ramane o parte pe care nimeni nu vrea sa o mai consume. O idee buna de a preveni risipa e sa folosesti si resturile ramase, pregatind un sandvis de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2010, 23:39
primaaaaa
la 13.10.2010, 23:40
hi hi hi....si vreauuuu ca m-am saturat de pui 5f
la 13.10.2010, 23:43
ce rapida ai fost Kamy,doar ce am pus reteta....si noi mancam numai carne de pui de ani de zile,cred ca asta e a doua oara cand folosesc carne de porc in ultimii 7ani
la 14.10.2010, 00:00
ela...sunt rapida ca mi-am intrat in mana la cate retete a trebuit sa rasfoiesc aziSabina manca si tocaturi,,,sa zic asa(ciorba de perisoare,sarmale,...)da de cateva zile m-a innebunit...numai PUI...nu mai vrea altceva si legumele de nu ar exista...de aia mai nou rad morcovii,telina...imi placea cubulete...DA NU MAI MANANCA daca nu-i rad...asta e...are perioade
la 14.10.2010, 00:03
nici eu nu mananc prea multe legume,ar putea sa nu existe multe dintre ele ,sunt foarte mofturoasa

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking