Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii

Postat de Oana in Porc
1 Apr 2009 | 55641 vizualizari
Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii

O cina rapida si foarte gustoasa!

Ingrediente

  • un muschiulet de porc, cam 500 g
  • 2 cartofi mari
  • un amestec de legume congelate
  • mirodenii
  • o lingura cu usturoi maruntit

Mod de preparare

Muschiuletul de porc l-am curatat bine si apoi l-am taiat feliute, dar nu de tot si l-am asezat intr-un vas de iena. Alaturi am pus doi cartofi mari, spalati si curatati, taiati pe lung si apoi felii groase.

Apoi am scos cutiuta cu mirodenii si am presarat sare, piper, cimbru, busuioc, ceapa verde uscata, salvie, iar pe cartofi niste rozmarin.

Pe langa cartofiori am pus si un amestec congelat de broccoli, morcovi, ardei gras si porumb pitic. Am acoperit tava cu folie si am lasat-o la cuptor, la foc mic. Spre final am adaugat o lingura mare cu usturoi maruntit. A iesit o bunatate si am mancat cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tochitura de porc cu mamaliguta

Postat de Bucataras

Tochitura de porc cu mamaliguta

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite.  Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine.  Rumeneste...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Postat de rocsi_1612

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile:  Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm.  Intr-un bol amestecam uleiul, sosul teriyaki, boia dulce,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2009, 23:39
Aoleu,Oana ce bine arata!salivez )
la 27.02.2009, 00:07
Hi, hi! Da, e foarte colorat si buuun!
la 07.05.2009, 17:12
incerc sa fac si eu reteta, sper sa fie bun
la 07.05.2009, 18:29
E, bun, e bun!
la 25.11.2009, 16:44
e belea ....! eu mereu fac acest meniu mi se pare foarte simplu si am la indemna tot ce-mi trebuie . manacam pana dam cu caciula-n caine ....! faceti si voi asa . e sanatos ce mancati dar nu uitati puneti legume cat de multe . va pup

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking