Ingrediente
- Un muşchiuleţ de porc
- Un fir de cârnaţi afumat
- 200 g ciuperci din conserva
- 100 g cascaval
- Un ou
- Ardei kapia rosu
- Sare,piper,boia
- ulei
- Patrunjel verde
Mod de preparare
Muschiuletul de porc l-am taiat astfel încât sa pot întinde o felie pe care s-o rulez.
Am batut cu ciocanul de snitele ca s-o întind cât mai bine.
Am condimentat.
Ciupercile le-am amestecat cu cascavalul razuit,oul batut si ardeiul taiat cubulete.
Peste muschiulet am pus o parte de umplutura,apoi cârnatul si deasupra restul de umplutura.
Am rulat carnea si am legat rulada cu bridele de silicon.
Am pus în tava în care am pus putin ulei si putina apa.
Am pus la cuptor la 200 de grade pâna când carnea a fost bine facuta.
Am servit rulada rece cu sos de hrean cu smântâna.
S-aveţi poftă !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiulet de porc, umplut" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (40)
|