Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza

Postat de Pungasa_Rogue in Pui
13 Dec 2014 | 3696 vizualizari
Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza

Astazi am primit in dar de la Merisor un vas pe care chiar mi-l doream si ii multumesc si pe aceasta cale pentru el. Am mancat din el deja! Este foarte frumos! Cat despre ce am pregatit, este ceva ce eu si ai mei mancam destul de des.

Ingrediente

  • 12-13 feliute de muschiulet de pui;
  • 2 cartofi de marime medie;
  • patrunjel;
  • 50-100g varza alba;
  • ulei;
  • otet;
  • sare.

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun in apa cu un pic de ulei la fiert. Dupa ce s-au fiert se paseaza si se adauga sare, dupa gust, si patrunjel.

Muschiuletul de pui se spala, se da cu sare si se pune la fript intr-o tigaie unsa cu ulei. Se frige pe ambele parti, la foc mic, pana capata crusta.

Varza se spala, se taie si se amesteca intr-un castron cu o lingura de otet, ulei si sare, dupa gust.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

Postat de timea

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

Tocam carnea impreuna cu ceapa. Morcovul il dam pe razatoarea mica. Amestecam totul adaugand oul, orezul spalat bine, sarea si verdeturile. Eu amestec de obicei cu mana pentru ca se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Postat de oanapl

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Pieptul de pui tăiat cubulețe se prăjește pe toate părțile în uleiul de măsline încins. Se spală și se curăță legumele.Se taie pe rând legumele: ceapa se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2014, 21:57
la 13.12.2014, 21:59
la 13.12.2014, 22:20
Bun!
la 13.12.2014, 22:43
la 13.12.2014, 23:01
Una din mancarile mele preferate

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking