Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza

Postat de Pungasa_Rogue in Pui
13 Dec 2014 | 3720 vizualizari
Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza

Astazi am primit in dar de la Merisor un vas pe care chiar mi-l doream si ii multumesc si pe aceasta cale pentru el. Am mancat din el deja! Este foarte frumos! Cat despre ce am pregatit, este ceva ce eu si ai mei mancam destul de des.

Ingrediente

  • 12-13 feliute de muschiulet de pui;
  • 2 cartofi de marime medie;
  • patrunjel;
  • 50-100g varza alba;
  • ulei;
  • otet;
  • sare.

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun in apa cu un pic de ulei la fiert. Dupa ce s-au fiert se paseaza si se adauga sare, dupa gust, si patrunjel.

Muschiuletul de pui se spala, se da cu sare si se pune la fript intr-o tigaie unsa cu ulei. Se frige pe ambele parti, la foc mic, pana capata crusta.

Varza se spala, se taie si se amesteca intr-un castron cu o lingura de otet, ulei si sare, dupa gust.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciulama de pui la Multicooker

Postat de merisor67

Ciulama de pui la Multicooker

Spalam puiul si il transam. Presaram sare si condimente peste el. Tocam ceapa marunt. Usturoiul il curatam si il tocam rondele. Punem uleiul in vasul multicookerului si conectam aparatul...

Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar

Postat de katty

Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar

Spalam carnea de pui si o scurgem bine. Intr-un castron amestecam mustarul cu restul condimentelor si uleiul. Tavalim pulpele prin acest amestec, acoperim vasul cu un capac sau folie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2014, 21:57
la 13.12.2014, 21:59
la 13.12.2014, 22:20
Bun!
la 13.12.2014, 22:43
la 13.12.2014, 23:01
Una din mancarile mele preferate

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking