Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Postat de medioto59 in Vita
25 Ian 2012 | 6032 vizualizari
Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Ingrediente

  • 1 bucata muschiulet de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • mustar
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin alb
  • ierburi de provence
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Muschiuletul de vita il spalam, il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati de aproximativ 2-3 cm. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper. Intr-un bol preparam  urmatorul amestec: mustar, ulei de masline, vin, ierburi de provence. Amestecam bine dupa care ungem fiecare bucata cu acest amestec (folosind o pensula) apoi punem intr-un castron bucatile de carne si turnam restul de marinata peste ele. Acoperim castronul cu o folie si lasam la frigider circa 3-4  ore dupa care asezam totul intr-un vas de ceramica.

Curatam usturoiul si il adaugam in vasul pe care urmeaza sa il dam la cuptor. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 1 ora avand grija sa stropim carnea din cand in cand cu sosul din tava iar daca acesta scade mai adaugam apa.Indepartam folia si mai lasam pana cand carnea este bine facuta si rumenita. Se serveste calda alaturi de o garnitura (eu am preferat piure de cartofi cu un sos de rosii) si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel in marinata cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute in aluat de bere

Postat de Sim0naWorld

Chiftelute in aluat de bere

Mai intai am pregatit chiftelutele, amestecand toate ingredientele. Cu mainile umede am modelat  18 bile. Pentru aluat am cernut faina intr-un castron, am adaugat drojdia si le-am...

Citeste continuarea

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

Postat de momo121

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

Curatam ceapa si o dam prin blender, iar painea o inmuiem in lapte/apa, o scurgem si le adaugam peste carne, condimentam dupa gust cu sare, piper si boia sau alte arome preferate, amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2012, 17:46
ce-mi place fripturica asta,oare cine o fi "confectionat-o"........mare gospodina,mare modesta............uite de ce este EA pe primul loc.......luati aminte si urmatii exemplul
la 25.01.2012, 18:00
) Medi
la 25.01.2012, 18:05
oooooooooooooooooo.....si imbratisari si pupice si trandafiri dar si tavaleli...........multumesc Inuca mea draga!
la 25.01.2012, 18:06
medioto...da si mie fata, nu papa u tot
la 25.01.2012, 18:18
hai mai Ada ca iti dau.

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking