Muschiulet file de porc pe pat de legume

Postat de ela in Porc
9 Mai 2010 | 8567 vizualizari
Muschiulet file de porc pe pat de legume

sa manance si nadina...

Ingrediente

  • 1cartof mare,
  • 1morcov,
  • 1ceapa verde,
  • 6verze de bruxelles,
  • 1rosie,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 1/2 ardei gras galben/
  • 1conseva de ciuperci,
  • 500gr muschiulet file de porc,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • 2linguri smantana,
  • 200gr suc de rosii,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata cartoful si morcovul si se taie rondele,ardeiul gras se taie si el fasii.Carnea se taie feliute.Intr-un vas termorezistent se pun in straturi rondelele de cartof,de morcov,ardeiul taiat,ciupercile si ceapa verde taiata si ea rondele,verzele de bruxelles peste care se pun vegeta,sare si piper dupa gust.Deasupra se aseaza feliile de carne care se mai condimenteaza putin.

Din smantana,suc de rosii si putina apa se face un sos care se toarna peste compozitie.Se stropeste cu ulei de masline si se mai pune putina apa apoi se da la cuptor pentru 90minute,din cand in cand stropindu-se cu lingura din zeama din vas.Se serveste cu piure sau salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet file de porc pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (66)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulas de porc cu cartofi si galuste

Postat de rocsi_1612

Gulas de porc cu cartofi si galuste

Carnea o spalati, o stergeti cu niste servetele si o taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o tocati marunt, iar morcovul si ardeii kapia ii taiati cubulete. Intr-o cratita incingeti uleiul....

Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de simona72

Ardei umpluti

Ardeii grasi ii alegem pe cei mai micuti, ii spalam, le taiem un capac la cotor, scoatem semintele si ii pregatim pt umplut. Carnea se spala, se taie cuburi si se da prin masina de tocat sau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2010, 23:49
poftim la masa,nadina,e calda acum am scos-o din cuptor,sa nu spui ca mananc numai eu
la 10.05.2010, 00:32
multumesc ela esti draguta deja i simt mirosu
la 10.05.2010, 00:32
stiam eu ca aduci ceva
la 10.05.2010, 00:32
prima data pui desertu ca apoi sa nu mai mancam si carnea
la 10.05.2010, 08:05
super,Ela!buna dimineata!

Vezi toate comentariile (66)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking