Muschiulet pe pat de ciuperci

Postat de mihaelar63 in Porc
15 Iun 2011 | 2944 vizualizari
Muschiulet pe pat de ciuperci

Muschiuletul ca muschiuletul dar ciupercile au iesit super . Si acum le mai visez ! !!

Ingrediente

  •  1 muschiulet mare de porc[700-800 gr]
  •  sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
  • ulei
  • 1 borcan mare[800 gr] ciuperci asortate 
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • 150 ml smantana
  • salata verde
  • rosii
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi

Mod de preparare

Muschiuletul se spala si se curata ,se impaneaza cu usturoi , se condimenteazasi se presara cu cimbrisor . Il ungeti cu putin ulei si il infasurati in folie transparenta. Lasati sa se odihneasca 2-3 ore minimum la frigider .
Intr-o tigaie cu uleiul de masline caliti usor ardeiul taiat cubur[ pana se face  sticlosi] si patrunjelul tocat.Adaugati ciupercile scurse de zeama din borcan si le mai ,, trageti'' impreuna 4-5 minute.Condimentati si adugati smantana amestecand.
Puneti ciupercile cu smantana pe un platou garnisit cu salata verde si rosii.
Scoateti muschiuletul de la rece , il desfaceti din folie si il prajitiin putin ulei , intorcandu-l pe toate partile .
Feliati muschiuletul pe o planseta de lemn si il asezati pe ,, patul '' de ciuperci  deja pregatit .

                             Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet file de porc pe pat de legume

Postat de ela

Muschiulet file de porc pe pat de legume

Se curata cartoful si morcovul si se taie rondele,ardeiul gras se taie si el fasii.Carnea se taie feliute.Intr-un vas termorezistent se pun in straturi rondelele de cartof,de morcov,ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2011, 07:58
si eu vreau un mussschiuletzz
la 15.06.2011, 08:37
la 15.06.2011, 08:54
vreau si eu
la 15.06.2011, 09:33
si eu si eu vreau
la 15.06.2011, 09:35
Poftiti si serviti

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking