Muschiulet de porc cu ciuperci

Postat de diaconta in Porc
6 Noi 2010 | 9764 vizualizari
Muschiulet de porc cu ciuperci

Si uite-asa am ajuns la reteta cu numarul 60....o fi mult,o fi putin? Cred ca-i mult pentru un amator nepriceput. Am sa consider reteta asta un cadou pentru Gabriela si Mihaela (Mena) si toate prietenele dragi.

Ingrediente

  • 2 buc muschiulet de porc (600 gr)
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • ardei rosu
  • condimente
  • ulei
  • verdeata
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 lingura smantana
  • sos de soia
  • rozmarin

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se taie felii .

Muschiuletul de porc se spala si se taie felii mai groase.Morcovii se curata si se taie rondele iar unul se razuieste.Taiem si ceapa marunt.

In doua vase punem putin ulei si impartim ceapa in cele doua vase.O prajim putin si in vasul in care adaugam muschiuletul punem si morcovul razuit sa se prajeasca impreuna cu ceapa.

Intr-unul din vase punem si ciupercile si putina sare.Le lasam sa se prajeasca pana cand scade toata apa lasate de ele.

In cel de-al doilea vas punem putina boia si feliile de muschiulet impreuna cu morcovii rondele.Se condimenteaza si se lasa pana se prajeste putin carnea.Se acopera carnea cu apa si se lasa sa fiarba  aproximativ 30 de minute.

Dupa cele 30 de minute,carnea ar trebui sa fie aproape fiarta.Se transfera intr-un vas de ceramica ,impreuna cu ciupercile.

Se adauga putin sos de soia ,putin ardei rosu,si o lingura sos de rosii.Se pune la cuptor pentru inca 10 minute.

Inainte de a fi gata se adauga o lingura de smantana si verdeata.

Am servit cu garnitura de paste,dar si cu piure de cartofi si....gogosari in bulion(abia am asteptat sa dai iama in ei)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (61)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de legume cu galbiori si frigarui

Postat de simona72

Tocana de legume cu galbiori si frigarui

Ne pregatim ingredientele pentru tocanita. Fiind foarte cald afara am preferat sa fac tocanita la aparatul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se cupleaza aparatul la sursa de curent, se...

Citeste continuarea

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

Postat de rocsi_1612

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

Spalati carnea, o stergeti bine. Incingeti un grill, rumeniti carnea pe ambele parti, apoi o scoateti pe un platou. Intr-un bol amestecati uleiul, ketchup-ul, sare, piper, boia dulce, oregano...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2010, 21:15
dia ce bine arata papica ta
la 06.11.2010, 21:18
Multumesc Rocsi imi era dor de carnita de porc
la 06.11.2010, 22:25
foarte bine arata
la 06.11.2010, 22:43
Multumesc Andreea (sper ca am retinut bine) nu prea am avut chef de bucatarit azi
la 07.11.2010, 00:01
da,sigur! "amator nepriceput" tu, modesto,tu!

Vezi toate comentariile (61)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking