Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
22 Apr 2010 | 5408 vizualizari
Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin

Usor de facut, gust deosebit.

Ingrediente

  • muschiuleti de la porc ( 2 bucati)
  • doua cutii ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • rosii in bulion ( 400 g)
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe piper
  • sare
  • cimbru
  • un pahar cu vin alb ( 200 ml)
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

    Ceapa cu morcovul si ardeiul se calesc in putin ulei cu apa si sare. Se adauga rosiile in bulion, tocate, ciupercile, foile de dafin si piperul boabe.

    Muschiuletii se taie bucati mici , se oparesc in 2 ape ca sa se scurga sangele, apoi se adauga peste legumele calite/ fierte si se completeaza cu apa, cat sa acopere carnea. Se presara putin cimbru si se lasa la fiert, pana se desface usor carnea, in fasii.

    La sfarsit se toarna un pahar cu vin si se mai lasa 2-3 clocote. Se potriveste de sare. Dupa ce oprim focul, adaugam din abundenta patrunjel tocat.

    Se serveste calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Spalam muschiuletul si il stergem cu servetele de bucatarie. Il asezam pe tocator, taiem 3 fasii pe lung de grosimi aproximativ egale, insa un capat il lasam intreg. Intr-un bol, amestecam...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Postat de andaoana

Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Carnea o spalam in apa rece si o taiem felii groase cam de 1 cm . O asezonam cu sare si piper si o lasam sa stea cam 30 minute . Pe ochiul de la aragaz punem o tigaie la incalzit . Cand este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2010, 20:09
as ciuguli si eu putin de aici
la 22.04.2010, 20:24
chiar te rog!
la 22.04.2010, 22:20
si eu
la 22.04.2010, 22:53
hop si eu, normal k nu ma pot abtine
la 22.04.2010, 23:40
ela mie mi-ai lasat sau numai tu mananaci singura ,super buna 5 furuclite

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking