Ingrediente
- Am folosit:
- 2 muschiuleti de porc (pestisori)
- 2 catei de usturoi
- ciuperci brune,
- carnat chorizo
- paste fainoase
- 200 ml smantana de gatit
- sos soia,
- curry,
- ienibahar,
- cardamon,
- fulgi de ardei iute,
- ulei de masline
Mod de preparare
Muschiuletul de porc l-am taiat felii cu grosimea de 2 cm aproximativ,fiecare felie am fragezit-o cu podul palmei am adaugat apoi curry,fulgi de ardei iute,ienibahar si sos soia si am lasat la marinat cam 10 minute.Intre timp am spalat si curatat ciupercile,apoi le-am taiat in bucati mai mici pentru a se gati mai repede.Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline si usturoiul tocat marunt am adaugat si 4 felii de carnat chorizo taiat cubulete mici,apoi am adaugat ciupercile si le-am lasat pe foc pana s-au facut.
Separat am pus o oala cu apa si sare la foc in care am fiert pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.Cu un minut inainte de a expira timpul de fierbere al pastelor le-am scos din apa in care fierbeau si le-am adaugat peste ciuperci,apoi am adaugat smantana de gatit,putin sos soia si fulgi de ardei iute si gata au fost pastele.
Muschiuletul l-am prajit pe gratar si l-am servit alaturi de paste. A fost o mancare buna pentru seara si destul de rapid de pregatit.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci brune si muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|