Paste cu ciuperci brune si muschi de porc

Postat de papabundetot in Porc
21 Iul 2013 | 2978 vizualizari
Paste cu ciuperci brune si muschi de porc

O mancare rapida de seara care e gata in aproximativ 30 minute dar care aduce cu ea si o savoare deosebita. Pentru ca eram in mare graba si aveam multe alte lucruri de facut,m-am inspirat din inventivitatea lui Jamie Oliver care gateste mancaruri savuroase in 15 minute si daca tot l-am urmarit atat in emisiunile sale aveam pretentia ca am si invatat ceva…ceea ce pana la urma am si dovedit :)

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 2 muschiuleti de porc (pestisori)
  • 2 catei de usturoi
  • ciuperci brune,
  • carnat chorizo
  • paste fainoase
  • 200 ml smantana de gatit
  • sos soia,
  • curry,
  • ienibahar,
  • cardamon,
  • fulgi de ardei iute,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Muschiuletul de porc l-am taiat felii cu grosimea de 2 cm aproximativ,fiecare felie am fragezit-o cu podul palmei am adaugat apoi curry,fulgi de ardei iute,ienibahar si sos soia si am lasat la marinat cam 10 minute.Intre timp am spalat si curatat ciupercile,apoi le-am taiat in bucati mai mici pentru a se gati mai repede.Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline si usturoiul tocat marunt am adaugat si 4 felii de carnat chorizo taiat cubulete mici,apoi am adaugat ciupercile si le-am lasat pe foc pana s-au facut.

Separat am pus o oala cu apa si sare la foc in care am fiert pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.Cu un minut inainte de a expira timpul de fierbere al pastelor le-am scos din apa in care fierbeau si le-am adaugat peste ciuperci,apoi am adaugat smantana de gatit,putin sos soia si fulgi de ardei iute si gata au fost pastele.

Muschiuletul l-am prajit pe gratar si l-am servit alaturi de paste. A fost o mancare buna pentru seara si destul de rapid de pregatit.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci brune si muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune

Postat de papabundetot

Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune

Muschiuletul l-am taiat bucati de 3-4 cm gosime pe care mai apoi le-am batut putin pentru a le aplatiza,le-am pus intr-un  castron si le-am marinat putin cu curry,fulgi de ardei iute si sos...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.07.2013, 09:49
la 21.07.2013, 10:25
bun
la 21.07.2013, 10:56
Rapid si gustos!
la 21.07.2013, 11:41
Astea-mi plac!
la 21.07.2013, 12:04
Multumesc dragilor!!!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking