Musuroi de cartita

Postat de jolygina in Torturi
21 Iun 2010 | 7117 vizualizari
Musuroi de cartita

foarte rapid si gustos

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 lingura de cacao
  • un pachet de budinca de cacao
  • 200 g alune macinate
  • 2 lingurite praf de copt
  • 200g zahar
  • 6-8 banane
  • 500g frisca
  • un pachetel ciocolata Schochol ( bucatele)

Mod de preparare

Se face un blat din oua batute cu zahar in care se adauga pe rand budinca, praful de cacao, praful de copt si alunele macinate (eu am pus migdale in loc de alune).

Blatul trebuie sa creasca cam 3-4 cm. Dupa ce s-a racit blatul se scobeste putin deasupra, lasand o bordura de 1-1,5 cm pe margine. Materialul care s-a scobit se pune deoparte. Se pun bananele in scobitura, cum vrei dar, sa fie una lunga alta cat mai lipite. Peste banane se pune frisca amestecata cu bucatelele de ciocolata si la sfarsit se orneaza cu materialul care l-am scos la scobit dar sfaramat cat mai bine astfel sa aiba aspect de musuroi.

Eu nu am avut banane si am pus visine a fost bun si asa ,

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musuroi de cartita din carne tocata, cartofi si bacon

Postat de panacris

Musuroi de cartita din carne tocata, cartofi si bacon

Carnea tocată se amestecă energic cu usturoiul, sarea, piperul, boiaua, oul și ceapa verde, până se înglobează toate ingredientele și se obține o pasta omogenă. Cartofii,...

Citeste continuarea

Musuroi de cartita cu zmeura

Postat de Pungasa_Rogue

Musuroi de cartita cu zmeura

Se separa albusurile de galbenusuri. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul. Se adauga galbenusurile, untul topit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2010, 23:52
foarte interesantsi delicios
la 22.06.2010, 00:27
bun....eu faceam de la dr oetker,era delicios
la 22.06.2010, 06:28
delicios..............
la 22.06.2010, 07:14
am facut si eu odata este super buna
la 22.06.2010, 07:36

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking