Ingrediente
- o cană de năut
- 2 căni de apă
- ulei de măsline
- sare, boia dulce
Mod de preparare
Linkul catre Rețeta video: https://youtu.be/Rgj8WQx0oao
Punem la umflat năutul cu o seară inainte, in cele doua cani de apa.
A doua zi, scurgem apa, iar cu ajutorul unui prosop uscăm boabele de năut.
Le punem într-o tavă tapetată cu hartie de copt, adăugăm uleiul, sarea și boiaua dulce. Cu mâna amestecăm până fiecare boaba de năut este invelita in ulei si condimente. Dăm la cuptor intre 30-40 de minute, sau până când atinge nivelul de ”croncănțime” dorită. :) Amestecăm din 15 în 15 minute cu o lingura pentru ca boabele să se coacă uniform.
Să aveți poftă!
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|