Naut crocant

Postat de scortisoara in Mancaruri de post
26 Mar 2015 | 3851 vizualizari
Naut crocant

Reteta de post, sanatoasa, inlocuieste banalul popcorn pentru o seara la TV! :)

Ingrediente

  • o cană de năut
  • 2 căni de apă
  • ulei de măsline
  • sare, boia dulce

Mod de preparare

Linkul catre Rețeta video: https://youtu.be/Rgj8WQx0oao

Punem la umflat năutul cu o seară inainte, in cele doua cani de apa.

A doua zi, scurgem apa, iar cu ajutorul unui prosop uscăm boabele de năut.

Le punem într-o tavă tapetată cu hartie de copt, adăugăm uleiul, sarea și boiaua dulce. Cu mâna amestecăm până fiecare boaba de năut este invelita in ulei si condimente. Dăm la cuptor intre 30-40 de minute, sau până când atinge nivelul de ”croncănțime” dorită. :) Amestecăm din 15 în 15 minute cu o lingura pentru ca boabele să se coacă uniform. 

Să aveți poftă!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Naut crocant

Postat de MotanLaOale

Naut crocant

Nautul se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata. Se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 2 ore, pana se inmoaie bine. Se scurge si se lasa la racit...

Citeste continuarea

Naut crocant, aromatizat cu ierburi

Postat de panacris

Naut crocant, aromatizat cu ierburi

Năutul se lasă la umflat în apă rece, preferabil de seară până dimineața. Apoi se scurge și se pune la fiert, după preferința fiecăruia, în oala minune,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2015, 21:39
Foarte faina idee! De incercat
la 26.03.2015, 21:49
Ce gust au?Ca porumbul prajit?
la 26.03.2015, 21:57
Da Catalina, ca porumbul prajit
la 26.03.2015, 21:58
supeeerrr
la 26.03.2015, 21:58
interesant

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking