Negresa American Brownie

Postat de gab_s19 in Prajituri
21 Oct 2013 | 5927 vizualizari
Negresa American Brownie

Ingrediente

  • 140 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 50 gr. cacao
  • o ciocolata amaruie (100 gr.) taiata marunt
  • 100 gr. alune prajite nesarate
  • 1 pachet zahar vanilat
  • putina sare

Optional:

  • 25 gr. ciocolata topita pentru glazura
  • inghetata de vanilie

Mod de preparare

Untul se topeste intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu. Dupa ce acesta s-a topit, se adauga zaharul si se amesteca cu o spatula pana cand compozitia devine cremoasa, dupa care se adauga cele 2 oua unul dupa altul. Cacao, faina, sarea, ciocolata si alunele maruntite se adauga in compozitie. Aceasta se toarna intr-o forma pe care s-a pus in prealabil hartie de copt. Se da la cuptor la foc mediu (160°C) timp de 20-25 de minute, astfel va ramane moale si lipicioasa in mijloc. Se scoate de la cuptor si peste ea se intinde glazura calda.

Se serveste calda cu inghetata de vanilie sau rece fara inghetata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa American Brownie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

Postat de oanapl

Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

Mărunțești biscuiții și nucile și îi amesteci cu untul topit. Pui o formă cu pereți detașabili (sau un inel reglabil de tort) pe un platou (diametru de 20 cm) și torni...

Citeste continuarea

Prajitura cu alune de padure si mascarpone

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu alune de padure si mascarpone

Foaia 1 si 2 : Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, omogenizam. Adaugam amoniacul stins cu zeama de lamaie si faina cernuta si la final albusurile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2013, 15:29
la 21.10.2013, 18:53
Yamiiii

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking