Am pus intr-un vas laptele cu zaharul.
Amestecam cu un tel pana ce zaharul se topeste.
Adaugam uleiul,apoi esenta si praful de copt si le invartim bine cu telul.
Incepem sa incorporam faina,pe care o punem in ploaie si amestecam mereu,pana obtinem consistenta dorita.
La urma punem cacaua,pliculetul de ness si coaja de portocala,rasa.
Luam o tava dreptunghiulara ,o ungem cu margarina si punem hartie de copt in ea.
Turnam compozitia pentru prajitura.
Deasupra punem stafidele si bucati de miez de nuca,pe care le rupem cu mana.
Dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
Lasam la copt cam 40-50 de minute(facem testul cu scobitoarea).
Cand este gata o scoatem,o lasam la rece si servim.
Puteti opta sa faceti o glazura,sau puteti sa presarati cocos sau zahar pudra,cum doriti.