Ingrediente
- 125 gr unt
- 200 gr zahar pudra
- 300 gr ciocolata neagra (sau cu lapte daca preferati)
- 100 ml smantana grasa
- 150 gr faina
- 1 lingurita praf copt (optional)
- 5 oua
- o tableta ciocolata cu lapte
- 50 gr nuca de cocos
Mod de preparare
Topim untul cu zaharul la foc mic si dupa ce s-au topit, lasam sa se raceasca. Separat, topim ciocolata la bain-marie.
In vasul cu ciocolata, adaugam untul topit, apoi ouale pe rand, smantana si la sfarsit faina cu praful de copt.
Compozitia obtinuta se toarna in forma de copt si coacem, la foc potrivit, cam 40 min. Lasam la racit.
Separat, topim intr-un vas, o tableta ciocolata cu lapte, adaugam nuca de cocos si amestecam. Dam deoparte sa se raceasca putin si apoi glazuram negresa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu sos de ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|