Oameni de zapada

Postat de divainbucatarie in Dulciuri
27 Noi 2010 | 8280 vizualizari
Oameni de zapada

Ingrediente

  • 1 plic budinca de frisca
  • 400 ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • 5 biscuiti
  • 200 g branza de vaci
  • 5 linguri zahar pudra
  • nuca de cocos
  • bombonele si ciocolata pentru decor
  • 1 felie mandarina
  • 1 banana

Mod de preparare

Pregatim pentru inceput budinca de frisca din praful de budinca si 400 ml lapte. Cand este gata adaugam gelatina fiarta 1 minut in 3 linguri de apa si amestecam bine astfel incat sa omogenizam compozitia. Adaugam apoi biscuitii sfaramati si amestecam.Cu o lingura punem pe farfurie bulgari care vor fi mai mari si mai mici, cate unul din fiecare pentru un om de zapada. Dam farfuria la frigider pentru 30 de minute. Cu mana umezita vom modela fiecare bulgare. Il imbracam cu branza de vaci pe care am mixat-o in prealabil cu zahar pudra si apoi il tavalim prin nuca de cocos.Decoram omul de zapada: nasturii cu bombonele, mana din sticsuri de ciocolata, nasul l-am facut din mandarina iar palaria din felii de banana.Pe platoul pe care ii servim pudram cu nuca de cocos si crengute de brad.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort Feerie de Iarna

Postat de ancutsa

Tort Feerie de Iarna

  Decoraţiuni: Se topeşte ciocolata albă pe baie de abur, se lasă un pic să se răcească, dar numai cât să se închege un pic, nu să se întărească. Se toarnă...

Citeste continuarea

Aperitiv Oameni de zapada din branzeturi

Postat de RODIMUR

Aperitiv Oameni de zapada din branzeturi

Se spală cartoful, se fierbe și când s-a răcorit, se curăță de coajă. Se pasează (sau se răzuie) cartoful, care se amestecă mai întâi cu untul moale și apoi cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2010, 09:43
hihihi, zici ca-s de plush
la 27.11.2010, 09:46
Doamne cat sunt de minunati....mi-e dor de Craciun
la 27.11.2010, 09:51
ce frumosi sunt
la 27.11.2010, 09:52
am trecut-o la favorite,nu mai sunt furci
la 27.11.2010, 10:15
...cat de simpatici sunt! abia astept sa vina Craciunul sa ne rasfatam cu bunatati! cu siguranta toti bucatarasii se vor intrece in preparate!

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking