Ochiuri in rosii invelite cu prosciutto

Postat de kamy in Aperitive / Garnituri
25 Noi 2010 | 7319 vizualizari
Ochiuri in rosii invelite cu prosciutto

Pentru ca Sabina vroia oua,am facut reteta asta inspirandu-ma de la...alive &cooking

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 champignon mari
  • 3 rosii mari
  • 9 felii prosciutto
  • ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Am facut focul la cuptor pe 250 gr.

Rosiile le-am bagat in apa clocotita 1 sec.si le-am decojit dupa care am taiat ca un capacel si le-am scobit.

Intr-o tava am pus hartie de copt si am asezat cele 3 felii de prosciutto in forma de T toate plecand din acelasi punct.peste am pus rosia in care am asezat cu grije oul crud,am pus sare,piper si am acoperit cu feliile de prosciutto.Am picurat cativa stropi de ulei si am dat tava la cuptor (250 gr.)pt.10 min.

Intr-o tigaie am pus 3 lg.ulei si am calit usor ciupercile taiate julien(cca 1 cm grosime)dupa care le-am sarat si piperat.

Pe o farfurie am asezat ciupercile in forma de floare si deasupra ...rosia.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri in rosii invelite cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinte cu loboda la cuptor

Postat de Valclaudia

Placinte cu loboda la cuptor

Curatam frunzele de loboda de pe tije, le spalam bine sub jet de apa rece si le lasam la scurs. Dupa ce s-au scurs le taiem fasii, apoi le punem la foc potrivit in 4 linguri de ulei, presaram...

Citeste continuarea

(un fel de) Balmos

Postat de Sim0naWorld

(un fel de) Balmos

Cantitatile nu le-am precizat pentru ca fiecare face cat considera, in functie de numarul de meseni. Zerul l-am pus intr-un tuci si l-am lasat sa se infierbante, atunci am adaugat malaiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2010, 23:01
Delicioase
la 25.11.2010, 23:04
Yamiii, pap tot-tot!
la 25.11.2010, 23:08
mihaela...da...mai deosebite
la 25.11.2010, 23:09
corinaaaa...ti-e fomica???
la 25.11.2010, 23:11
nu, da cand le vad mi se face foame

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking