Ochiuri surpriza

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
7 Noi 2010 | 4076 vizualizari
Ochiuri surpriza

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr de parizer/ sunca
  • 1 ceapa potrivita
  • ½ - 1 rosie
  • sare, piper
  • ulei
  • paine

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt se adauga in tigaie se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga parizerul/sunca taiat cubulete dupa vreo 2 minute se adauga si rosia, dupa ce sunt facute se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.

Se iau doua felii de paine, li se scoate miezul si se vor pune in tigaie sa se prajeasca un pic pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, mijlocul se va umple pe jumatate cu compozitia pregatita anterior si se va sparge un ou deasupra umpluturii. Acest ou nu va trebui sa depaseasca dimensiunile feliei de paine, iar galbenusul trebuie sa fie pozitionat in mijlocul feliei de paine ca in imaginile alaturate, se sareaza, pipereaza si se da la facut.

Se face rapid si este interesanta pregatirea chiar daca sunt niste simple oua ochiuri.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri surpriza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de placinta calorica

Postat de Constelatialeu

Reteta de placinta calorica

Iata cum se prepara Reteta de placinta calorica Am lasat de cu seara sa se dezghete aluatul foitaj. Mi-am pregatit ingredientele, am scos din congelator ceapa verde, morcovul si ardeiul gata...

Citeste continuarea

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Postat de comanligia

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Se incinge cuptorul. Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose). Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 10:13
Ce simple oua , ca sunt o bunatateeeeee !
la 09.11.2010, 17:54
ideal ptr micul dejun!!!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking