Omleta Calzone (impachetata)

Postat de Doinavar in Aperitive / Garnituri
17 Feb 2013 | 3983 vizualizari
Omleta Calzone (impachetata)

Ideea mi-a venit de la pizza Calzone. De ce nu as putea face si o omleta? Si am facut..

Ingrediente

  • 4-6 oua
  • 20 g cascaval
  • 30 g costita afumata (sunca)
  • 8-10 lingurite de faina
  • 4-6 masline
  • 1 rosie decojita
  • cateva frunze de patrunjel
  • 20 ml ulei
  • sare, piper (1 lingurita concentrat de ciuperci)

Mod de preparare

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2 sau 3). Condimentati cu sare, piper, (concentrat) si adaugati cate 4-5 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).

Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din omleta puneti feliute de cascaval, cubulete de rosie decojita, putina verdeata si cubulete mici de costita sau sunca.
Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta.

Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. Procedati la fel si cu cea de a doua.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Calzone (impachetata)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv bulete de cascaval cu cartofi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv bulete de cascaval cu cartofi

Curatati cartofii, ii spalati si ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt bine patrunsi, ii scurgeti de apa, ii zdrobiti cu furculita si ii lasati sa se raceasca....

Citeste continuarea

Garnitura ciuperci umplute la cuptor

Postat de MotanLaOale

Garnitura ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele. Se spala si se lasa la scurs si uscat. Coditele se toaca marunt. Baconul se taie bucati marunte. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2013, 13:19
foarte buna
la 17.02.2013, 14:18
arata fain
la 17.02.2013, 14:42
place
la 17.02.2013, 16:11
la 17.02.2013, 19:29

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking