Omleta cu masline, sir afumat si rosii

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
8 Oct 2019 | 2728 vizualizari
Omleta cu masline, sir afumat si rosii

Omleta cu rosii si branzeturi este preferata mea. Stiam de sir-ul afumat de cand mi-a adus fiul meu din Ucraina. Acum ca am calatorit si eu pe acolo, mi-am facut provizii. Sir-ul afumat este un cascaval de vaca afumat care este intins in fire lungi [ probabil oparit si la cald ] apoi este impletit -asa cum veti vedea in imagine.

Ingrediente

  • 2 oua de gaina -de casa
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 7 masline negre
  • 1 rosie mare
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura rasa faina alba
  • 50 gr sir afumat
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Ouale se bat spuma. Sarati.
  2. Adaugati smantana si faina si omogenizati amestecul.
  3. Se taie rosia  bucati si se soteaza usor in tigaia cu ulei .
  4. Turnati amestecul de oua. Presarati sir-ul taiat pe deasupra si distribuiti in tigaie maslinele negre .
  5. Reduceti focul si puneti capac deasupra ca omleta sa se intareasca fara a mai fi nevoie sa o intoarceti .
  6. Se scoate omleta din tigaie cu ajutorul a doua farfurii . Prima miscare , se pune o farfurie ca si capac si se intoarce omleta si apui serastoarna pe ceialalta farfurie .
  7. Piperati omleta si o serviti calda decorata cu patrunjel verde .

                              Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu masline, sir afumat si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Omleta cu sunca crocanta si mozzarella

Postat de timea

Omleta cu sunca crocanta si mozzarella

Batem ouale intr-un bol si adaugam mozzarella taiata bucatele si un pic de sare si piper. Punem intr-o tigaie un pic de ulei si prajim feliile de sunca pe o parte. Apoi le intoarcem pe...

Citeste continuarea

Drob de iepure cu mousse de conopida

Postat de simona72

Drob de iepure cu mousse de conopida

Pentru drob: se spala foarte bine organele si carnea. Se lasa sa se zvante. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, se adauga organele intregi si carnea. Se pune capac pe tigaie si se lasa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2019, 19:04
Ce culori frumoase...!
la 08.10.2019, 19:26
Buna!
la 08.10.2019, 20:28
buna buna
la 08.10.2019, 20:34
la 08.10.2019, 21:04
Bun la micul dejun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking